Superdeals til helt elleville priser! Gjør et skikkelig kupp med den komplette pakken min, med et helt år med veiledning via mail. Her får du ekstremt mye for pengene, og langvarig innsats med en veileder i ryggen gir ofte veldig gode resultater. Du kan selvsagt også kjøpe bøker og kurs til sterkt nedsatte priser også.Jeg er utdannet kostholdsveileder, og mitt høyeste ønske er å hjelpe andre til en sunnere livsstil. Husk, du kan kjøpe NÅ og vente til etter sommerferien med veiledning om du ønsker det!

Ønsker du faktura? Ta kontakt HER (link). Ønsker du og betale med VippsGO? Følg denne oppskriften: 

1.Åpne Vipps appen på din telefon og trykk på "betal-knappen" som ser ut som en handlevogn 

2. Søk på Lavkarbotips og klikk på linken som kommer opp 

3. Velg produktet(ene) du ønsker og betal med Vipps. Husk og legge igjen full adresse ved utsjekk

SUPERDEAL!

Den ultimate pakken for deg som ønsker et langvarig opplegg! Du får hele 3 bøker tilsendt i posten fra meg: Ketoseguiden, Familiekurset og Ingrid´s søte fristelser. Du vil også få tilgang på veiledning via mail i 1 HELT år, om du går for denne dealen. Langsiktig opplegg lønner seg alltid, og dette er en meget bra pris! Passer for deg som faktisk er klar for å gjøre en langvarig endring, og ønsker langvarig støtte og veiledning! Ta kontakt med meg om du har spørsmål før du bestiller!

kr 699,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Familiekurs 12 uker

Livsstilskurs som passer hele familien, tilsendt som bok i posten. Gjennom 12 tema, får du kunnskap om både kosthold og matens innvirkning på noen av helseutfordringene vi har idag. Du/dere får 12 ukers veiledning med på kjøpet, via mail. Spesielt tilpasset for enkle løsninger, i en travel hverdag. Du får også enkle middagsforslag for 4 uker, som hele familien vil elske.

kr 180,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

NYHET! Ingrid`s søte fristelser

Perfekt mulighet for å få min nyeste bok, til redusert pris. Her får du massevis av gode, sukkerfrie oppskrifter. Alt fra tradisjonelle desserter, til godteri, konfekt og smoothies m.m. 62 oppskrifter, som smaker himmelsk. Nå til KUN kr. 159,- inkl.  frakt (ordinær pris 299,-)

kr 159,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Kostplan 10 uker

Uke 1 er en boostmeny for å komme raskt i ketose, de 9 neste ukene er strikt lchf med max 15 gram karbohydrater pr. dag. Detaljert hva du skal spise, og 3 måltider pr. dag. Med rom for et ekstra ved behov. Det følger med veiledning i hele 10 uker på mail med meg. Kostplanen kommer på din mail!

kr 200,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Kostplan for 10 uker strikt lchf/ketose på PDF-fil!

NB! Du får nå en GRATIS bok tilsendt i posten ved bestilling (Ingrid´s søte fristelser)! Om du ikke ønsker å kjøpe bok, kan du kjøpe kun kostplaner for hele 10 uker. Uke 1 er en boostmeny for å komme raskt i ketose, de 9 neste ukene er strikt lchf med max 15 gram karbohydrater pr. dag. Detaljert hva du skal spise, og 3 måltider pr. dag. Med rom for et ekstra ved behov. Det følger med veiledning i hele 10 uker på mail med meg. Kostplanen kommer på din mail! Nå til KUN kr. 250 (ordinær pris 487,-)

kr 250,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager