Superdeals til helt elleville priser! Gjør et skikkelig kupp med den komplette pakken min, med et helt år med veiledning via mail. Her får du ekstremt mye for pengene, og langvarig innsats med en veileder i ryggen gir ofte veldig gode resultater. Du kan selvsagt også kjøpe bøker og kurs til sterkt nedsatte priser også.Jeg er utdannet kostholdsveileder, og mitt høyeste ønske er å hjelpe andre til en sunnere livsstil. Husk, du kan kjøpe NÅ og vente med veiledning om du ønsker det!

Ønsker du faktura? Ta kontakt HER (link). Ønsker du og betale med VippsGO? Følg denne oppskriften: 

1.Åpne Vipps appen på din telefon og trykk på "betal-knappen" som ser ut som en handlevogn 

2. Søk på Lavkarbotips og klikk på linken som kommer opp 

3. Velg produktet(ene) du ønsker og betal med Vipps. Husk og legge igjen full adresse ved utsjekk

Superdeal!

NB!begrenset antall! Om du virkelig vil gå "all in" og er lei av å stadig starte på nytt, er dette pakken for deg. Her får du en helt unik pakke med fantastiske muligheter for at nettopp du skal lykkes. Pakken har en ekstrem lav pris, derfor selger jeg kun et visst antall av denne pakken. Du får mye for pengene her, bare se her: Du får tilsendt alle 3 bøkene i posten til din adresse, fraktfritt. Du får tilsendt mitt familiekurs på PDF-fil på mail, med hele 12 tema. I tillegg til alt dette, får du oppfølging via mail i et helt år. Dette er virkelig et unikt tilbud, og sjansen er her og nå. Du får så mye, nettopp fordi jeg vet endringer tar tid og jeg vet også at det er litt "prøving og feiling" for å finne sin livsstil innen lavkarbo. Her får du mengder av gode verktøy, pluss en veileder i ryggen. Du vil også få mulighet til å sende meg SMS om det skulle være krise på farten. Veiledningen min via mail, er i stor grad basert på toveiskommunikasjon og det er viktig at du som kunde tar kontakt med meg når det er noe. Allikevel går jeg inn på en litt annen strategi også på denne pakken her, jeg vil kontakte deg om du "forsvinner" for meg. Selvsagt i en hyggelig tone. Det krever mye å få til en varig endring, men med denne pakken er jeg sikker på at du kan lykkes. På et år kan det skje mye, tro meg. Dette er virkelig "gi bort pris", og tilbudet kommer som et resultat av den gratis boostuken jeg nettopp hadde. Ordinær pris for alt dette ville vært kr.3524,-

kr 699,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Familiekurs 12 uker

Livsstilskurs som passer hele familien, tilsendt på PDF-fil via mail. Gjennom 12 tema, får du kunnskap om både kosthold og matens innvirkning på noen av helseutfordringene vi har idag. Du/dere får 12 ukers veiledning med på kjøpet, via mail. Spesielt tilpasset for enkle løsninger, for travel hverdag. 

kr 209,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Bokpakke!

Den perfekte bokpakken, for deg som ønsker å gå ned i vekt og få en varig endring. Her får du god innføring i den mentale biten av en livsstilsendring, samt mye informasjon om hva lavkarbo er og gode oppskrifter i Inspirasjonsguiden. Ketoseguiden kan ta deg et skritt videre i ditt vekttap, om du ønsker det. Ketose er en av de mest effektive metodene for å gå ned i vekt, samtidig som man ikke føler man sulter seg. NB! Vekttap varierer selvsagt fra person til person. Med på kjøpet følger også 9 uker veiledning via mail med meg. Nå til KUN kr.300,- inkl. frakt (ordinær pris 450,-)

kr 300,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

NYHET! Ingrid`s søte fristelser

Perfekt mulighet for å få min nyeste bok, til redusert pris. Her får du massevis av gode, sukkerfrie oppskrifter. Alt fra tradisjonelle desserter, til godteri, konfekt og smoothies m.m. 62 oppskrifter, som smaker himmelsk. Nå til KUN kr. 150,- inkl.  frakt (ordinær pris 299,-)

kr 150,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Ketoseguiden!

Bestselger Ketoseguiden, få en kickstart i ditt vekttap og maksimer fettforbrenningen din. Kostplan for 5 uker følger med, inkl. en boostmeny. Mange gode og ketogene oppskrifter i boken, både med og uten meieriprodukter. Med på kjøpet følger 5 ukers veiledning på mail med meg. Nå til KUN kr.209,- inkl. frakt (ordniær pris 299,-)

kr 209,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Inspirasjonsguiden!

Få en god innføring i generelt lavkarbokosthold, mange gode oppskrifter og fokus på den mentale delen av en livsstilsendring. Få 4 ukers veiledning på mail med meg med på kjøpet.  Nå til KUN kr.189,- inkl. frakt! (ordinær pris 259,-)

kr 189,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Kostplan for 9 uker strikt lchf/ketose på PDF-fil!

Om du ikke ønsker å kjøpe bok, kan du kjøpe kun kostplaner for hele 9 uker. Uke 1 er en boostmeny for å komme raskt i ketose, de 8 neste ukene er strikt lchf med max 15 gram karbohydrater pr. dag. Detaljert hva du skal spise, og 3 måltider pr. dag. Med rom for et ekstra ved behov. Det følger med veiledning i hele 9 uker på mail med meg. Kostplanen kommer på din mail! Nå til KUN kr. 219,- (ordinær pris 487,-)

kr 219,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Bokpakke Inspirasjonsguiden og Ingrd`s søte fristelser!

Bokpakke med Inspirasjonsguiden og min nyeste bok, Ingrid`s søte fristelser. Med på kjøpet av Inspirasjonsguiden har du 4 uker med veiledning via mail, starter når DU selv er klar. Nå til KUN kr. 250,- inkl frakt. (Ordinær pris kr. 450,-)

kr 250,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Komplett bokpakke!

Her får du alle 3 bøkene i en pakke. Med på kjøpet har du tilgjengelig hele 9 uker med veiledning via mail, den starter når DU er klar. Nå til kun kr. 500,- inkl frakt! (ordinær pris kr. 650,-)

kr 500,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager