OBS!!!!! I perioden 30.07.18 til og med 08.08.18 vil det ikke sendes ut bøker i posten eller kostplaner på e-mail, dette fordi jeg er borte fra jobb. Du kan fremdeles legge inn bestilling om du ønsker det, du får da mail ifra meg når jeg er tilbake i jobb og jeg sender bøkene når jeg er tilbake! Betale med Vipps? Trykk på betal knappen i Vipps appen din, og søk på Lavkarbotips. Da kommer du inn i VippsGO butikken min. Ønsker du faktura? Ta kontakt via kontaktskjema HER Husk og få med din fulle postadresse og hva du ønsker å kjøpe. 

Ketoseguiden

Skaff deg ditt eget eksemplar av den superpopulære Ketoseguiden, til en super pris. Du får boken tilsendt kostnadsfritt, 5 ukers kostplan skrevet både i boken og du får den digitalt på mail. Mange flotte oppskrifter og gode forklaringer, samt tips til å holde vekten etter endt vekttap. I tillegg får du hele 5 uker med veiledning via mail, jeg hjelper deg med det du måtte trenge. Veiledning er selvsagt valgfritt, men jeg anbefaler deg og benytte sjansen til å få hjelp av meg! Jeg har selv vært igjennom en stor livsstilsendring og et stort vekttap, og vet hvordan det er og hvordan man kan løse hinder på veien. 

kr 279,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Din Inspirasjonsguiden til en sunnere livsstil!

Det perfekte verktøyet for deg som føler du aldri kommer i mål med en varig livsstilendring. Boken er skrevet av meg som selv har vært igjennom en stor reise med tanke på endring av livsstil og vekttap. Her deler jeg alle mine mentale tips, som er superviktig for en varig endring. Du får mange gode oppskrifter og veldig god informasjon rundt et lavkarbo kosthold generelt. Du får med 2 kostplaner digitalt på mail, og du får 4 uker med veiledning av meg via mail. Lær av en som har vært der selv, og kom i gang med din egen endring. 

kr 219,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Bokpakke!

Den perfekte pakken for deg som virkelig ønsker en god start, og muligheten til å bli veiledet av en som vet hvordan det er og har vært der selv. Livsstilsendring og vekttap er krevende, men heldigvis ikke umulig. Til kun 400,- får du begge de populære bøkene mine, du får kostplaner for totalt 7 uker og du får veiledning av meg i hele 9 uker totalt. Ønsker du og sikre deg en god og stødig start, er dette den perfekte løsningen. Du får mange gode oppskrifter, og tryggheten ved mailsupport når du har behov for det. 

kr 360,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Kostplan for 1 uke, Boostmeny!

Få den mest solgte kostholdsplanen, med strålende resultater til super pris. Kostplanen har max 10 gram karbohydrater pr. dag og sørger for at du kommer raskt i ketose. Sett fart i fettforbrenningen din, med denne kostplanen. 

kr 89,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Lavkarbo kostplan for 4 uker med 4 uker veiledning via mail!

Få kostplan for 4 uker til en super pris, inkl. 4 uker veiledning. Du kan velge mellom 3 forskjellige typer standard kostplaner, strikt lchf, moderat eller karboredusert. Ved bestilling hører du fra meg på mail, så finner vi ut hva som passer deg og ditt behov. 

kr 199,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager