Jeg tilbyr forskjellige onlinekurs, et er spesielt tilpasset familier. Mitt nyeste kurs er et livsstilskurs hvor du IKKE skal veie mat eller telle kalorier.I tillegg vil jeg STERKT anbefale kurset i mental trening, supernyttig verktøy i den prosessen du eller dere skal igjennom. Har du lyst til å delta på et av kursene, men er usikker på hvilket? Ta kontakt og spør meg hva som passer deg best HER (link).

Ønsker du å betale med Vipps?

1. Åpne Vipps appen på din mobil, trykk på kjøp og betal knappen.

2. Søk på: Lavkarbotips.

3. Velg alternativet øverst på menyen, høstkurs, og fullfør kjøpet med Vipps.

4. VIKTIG!! Husk å legge igjen korrekt mailadresse ved kjøp, ellers får jeg ikke sendt deg det du har bestilt.

Livsstilskurs!

Er du lei av å telle kalorier, tenke over ALT du gjør med kostholdet og føler deg litt fanget? Da er dette kurset for deg. Kurset skal lære deg hvordan du kan forbedre kostholdet ditt, på enklest mulig måte. Du får MANGE oppskrifter, du får faktisk alle jeg har tilgjengelig.

Du vil selvsagt få god hjelp med hvordan du steg for steg skal jobbe med å mestre matglede, uten å veie maten din eller telle kalorier. Du får med liste over karbohydrater i grønnsaker, som vil gjøre det lettere for deg å vite karboinnholdet i det du spiser.

Du trenger ikke telle karbohydrater heller, bare slik at det er sagt.

I tillegg vil du finne et eget tema om overspising og hvordan du kan jobbe med å mestre det problemet bedre. Jeg får daglig tilbakemeldinger fra mennesker som er frustrert over av dem sliter med dette, og jeg ønsker å hjelpe med hvordan dette kan bli bedre. Jeg lider selv av overspising, men har fått bra kontroll på lidelsen.

Bli med, lær deg å mestre matglede på en helt annen måte. Med mat som er mettende og gjør godt for helsa, slipper du unødig søtsug og får bedre kontroll i hverdagen. Medlemsskap i kundegruppe og veiledning via mail ved behov er inkludert i denne prisen!

kr 699,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Familiekurs

Kurset er spesialtilpasset familier, hvor du kan lære mer om hvordan hele familien kan spise bedre og få det bedre. Bedre kosthold er bra for hele familien, kurset lærer deg hvordan. Du vil få tips til middager som hele familien vil elske, og du som forelder vil få ny innsikt i hvordan kosthold og kroppen vår henger sammen. Og du, dere trenger ikke kutte helgekosen heller, du vil få gode tips til litt bedre helgekos i kurset :-) Kurset blir også sendt i bokform i posten (inkludert i prisen), du får selvsagt medlemsskap i kundegruppen og du får anledning til å sende meg mail om du trenger hjelp en til en.

kr 699,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Kurs i mental trening!

Den viktigste delen av en livsstilsendring ligger i det mentale, men det er dessverre også den mest glemte delen. 

Kurset har fokus på mental trening, som du er helt avhengig av for å få til en varig livsstilsendring. Mange sliter med å beholde de gode vanene, dette er en stor utfordring for utrolig mange. Dette er et kurs jeg vil anbefale til alle, jobber du med det jeg lærer deg vil utbytte bli stort. I dette kurset lærer jeg deg hvordan du kan bli mer stabil, og gode teknikker du kan ta i bruk. Jeg har jobbet ekstremt mye med meg selv på det mentale området, og har mange gode metoder for å ikke gi opp. Du vil lære hvordan du kan bygge opp ditt eget selvbilde, hvordan du forbereder deg til en kostholdsendring, hvilke fallgruver du skal være obs på. Du får praktiske lister for diverse utfordringer du møter på, med råd om hvordan du kan takle de på best mulig måte. I tillegg får du konkrete tips til hvordan du skal beholde vekttapet ditt, etter du har nådd målet ditt. Kurset er basert på metoden jeg har brukt på meg selv, som har betydd utrolig mye i min egen livsstilsreise. Med tanke på at det er det mentale som stopper oss i de endringene vi ønsker, er dette er kurs alle burde ta :-) Det vil også være videoer spesielt laget for kurset, med gode tips og råd til deg. Kurset får du tilsendt på PDF-fil på mail, men den kommer til å ha en klikkbar innholdsfortegnelse som gjør den meget brukervennlig. Har du en utfordring, kan du ta frem mobilen og klikke på den utfordringen du har der og da. Kurset gjør seg ekstra godt sammen med for eksempel kostplaner fra meg eller en bok. Du kan kjøpe begge deler til en hyggelig pakkepris, se under. KKURSET ER BASERT PÅ AT DU SKAL JOBBE MED DEG SELV, VED HJELP AV ENKLE METODER. VED ALVORLIGE SPISEFORSTYRRELSER BØR LEGE/PSYKOLOG KONTAKTES!!!!

Veiledning og egen FB-gruppe er inkludert.

 

 

 

Kjøper du det som pakke med et av de andre (se under), får du rabatt på det.

kr 299,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager