Ketoseguiden

NB! Produktet er åpent for FORHÅNDSBESTILLING, forventet leveringstid er ca.3,5 uke! I ventetiden er det mulig å få kostplan forhåndssendt på PDF-fil på mail, og veiledning kan startes med en gang om ønskelig mens du venter på boken i posten! For ønske om kjøp med faktura, ta kontakt via kontaktskjemaet!

Den komplette ketoseguiden er endelig her! Følg en 5 uker kostholdsplan, inkludert en kickstart den første uken for å komme raskt i ketose. Få fart i fettforbrenningen din, med kostplaner og 41 deilige oppskrifter med lekre bilder. I tillegg får du god informasjon til forberedelser, både mentalt og praktisk. Du får tips til handleliste, med mat som er lurt og ha i huset for å lykkes. I tillegg får du gode tips til hva du skal gjøre for å holde vekten din i etterkant. I tillegg til alt dette, får du mulighet til å bli veiledet i hele 5 uker på mail, slik at du skal få en best mulig start.

kr 299,00

  • Available
  • Delivery in 21-24 days

Bokpakke, Ketoseguiden og Inspirasjonsguiden

Ønsker du og kjøpe begge bøkene mine, får du noe redusert pris ved å bestille den samlet. Se informasjon om hva Inspirasjonsguiden inneholder HER (link) Inspirasjonsguiden kan leveres med det samme, Ketoseguiden har noen ukers ventetid på levering. 

kr 450,00

  • Available
  • Delivery in 21-24 days