Lavkarbo online kurs!

Mitt 4 ukers online kurs passer perfekt for deg som er ny innen lavkarbo, eller for deg som trenger ekstra motivasjon for å få til en varig endring. Kurset blir lagt opp til ditt behov, enkelt og greit. Du får kursmatriell digitalt fra meg på mail, du får tilgang til å stille meg spørsmål på mail/SMS i hele kursperioden. I tillegg til alt dette så får du hele 4 tlf. konsultasjoner med meg (1 pr. uke), hver på ca. 30 min. Den første kan bli litt lenger, ca. 45 min. Målet med kurset er og få en god start med kostholdet, og kunnskap om hvordan endringen kan bli varig. Kurset kan selvsagt forlenges ved behov. Ønsker du faktura på kjøpet ditt? Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet, husk og oppgi hvilke produkt(er) du ønsker. 

kr 1 699,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager