Nytt år med nye muligheter! Jeg har hørt på dere, og gir dere tilbud på min superpopulære og enkle kostplan for 10 uker, inkl. veiledning via mail. I tillegg gir jeg også tilbud på mitt familiekurs, som er supert for travle barnefamilier, eller andre som har en stressa hverdag. Ønsker du faktura? Send meg en beskjed HER (link), husk og oppgi hva du ønsker å kjøpe. Vipps betaling er også mulig, trykk på kjøp og betal-knappen i din Vipps app, søk på Lavkarbotips og gjør din bestilling der. Husk å legge igjen korrekt mailadresse. Godt nyttår!

Enkel kostplan for 10 uker, inkl. boostmeny!

Enkel kostplan for 10 uker, 3 måltider pr. dag. Lagt opp for at det skal være så enkelt som mulig for deg med tanke på tilberedning, og med på kjøpet får du 10 uker med veileding på mail. Kostplanen blir sendt på pdf-fil på mail.

kr 200,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Familiekurs!

Det perfekte kurset for travle familier, som ønsker et bedre kosthold som gir resultater. Kurset har 12 temaer, og inkluderer 12 uker veiledning via mail. Det er fokus på enkle løsninger, mestringsfølelse og det er middagsforslag for 4 uker inkludert. Kurset kommer på pdf-fil på mail.

kr 239,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager