Mitt navn er Ingrid Lone, og jeg setter stor pris på at du er kommet inn på nettopp min hjemmeside og nettbutikk.

I altfor mange år, slet jeg skikkelig med mat og kosthold. Det meste var vanskelig, og jeg har slitt mye med overspising, trøstespising og følelsesspising generelt.

Med andre ord så sitter jeg på en svært så rik egenerfaring, som kommer veldig godt med i jobben min som kostholdsveileder. Nettopp fordi jeg forstår deg som kunde på en bedre måte, og ikke minst forstår jeg hva du trenger.

En god kostholdsveileder pusher passelig mye, men mest av alt motiverer jeg og prøver å gjøre det på en god måte. Du kan regne med min forståelse, uansett hva som skjer. Fokus på det som er positivt er utrolig viktig i en fase hvor du er i endring, se alle de gode tingene som går bra på veien er superviktig for mestringsfølelsen din.

 

Jeg har ikke bare egenerfaring i bøtter og spann, jeg er også utdannet kostholdsveileder. Så jeg har mye kunnskap både faglig og personlig sett, en kombinasjon som jeg er glad for at jeg har.

 

Du lurer sikkert på hva jeg kan tilby, og akkurat nå skjer det en endring i mine tjenester. Målet med endringen er enda bedre hjelp til mine kunder, selvsagt. Jeg ønsker også å lage mine tjenester mer oversiktelig for deg som kunde.

 

  • En til en konsultasjoner
  • Onlinekurs i forskjellige varianter
  • Bøker
  • Kostplaner, standard ELLER personlig laget for akkurat deg
  • Uansett hva du kjøper, får du også medlemsskap i min kundegruppe på FB. Der møter du meg på livesendinger, og får verdifull støtte og ukesmenyer/oppskrifter ukentlig.

Dette er mine hovedtjenester, og tar du en titt i menyen på siden her vil du finne informasjon. Om du ønsker å vite hva tidligere kunder synes, kan du alltids ta en titt HER (link).

 

Ikke vær redd for å ta kontakt med meg, for å spørre hva som kan være riktig for akkurat deg. Jeg vet hvor forvirrende det er, når man føler man står fast og "ingenting" fungerer. Send meg en mail HER (link) så hører du fra meg.

Jeg tilbyr hjelp til omlegging av kosthold innefor alle varianter av lavkarbo, ikke bare ketogent kosthold. Personlig tilpassning er viktig, det skal fungere i lengden og du skal oppleve mestring. Det er utrolig viktig for både meg og deg som kunde.

Håper vi snakkes!