Ønsker du å betale med Vipps?

1. Åpne Vipps appen på din mobil, trykk på kjøp og betal knappen.

2. Søk på: Lavkarbotips.

3. Velg alternativet øverst på menyen, høstkurs, og fullfør kjøpet med Vipps.

4. VIKTIG!! Husk å legge igjen korrekt mailadresse ved kjøp, ellers får jeg ikke sendt deg det du har bestilt.

Ønsker du faktura? Send mail HER (link) og spesifiser at du ønsker høstkurset!

Høstkurs 2019

Du kan nå kjøpe høstkurs for 2019, kurset vil pågå helt til jul 2019. Ypperlig for deg som vil følge et opplegg, som ønsker resultater i fellesskap og trenger en støttende og motiverende veileder. Du vil motta kostplaner for 25 uker,  dem blir sendt ut litt etterhvert. Du blir også satt opp på en e-post liste hos meg, du vil IKKE motta reklame for andre produkter på mail. Men du vil derimot motta mail underveis i kursperioden, som er ment for å motivere deg. I tillegg til å få kostplaner med vanlig mat fra matbutikken, vil du også få med lavkarbokurs for nybegynnere og kurs i mental trening. Dette er en helt fantastisk pakkepris for alt dette, for kun 350,- får du alt dette (normal pris for alt kr. 1200,- inkl. bonusene som følger med)

Alt blir levert på PDF-fil på mail, og bestiller du før den 20.07.19 får du en ekstra bonus med på kjøpet som kan motivere hele familien! Skulle du ha noe av det som er inkludert fra før, tar du bare kontakt med meg. Så kan vi avtale andre ting du kan få istedenfor, som du ikke har fra før.

Målet med kurset er at du skal få en varig livsstilsendring, varige resultater og ha det bra underveis. Ubegrenset med personlig veiledning via mail, og du får tilgang på min kundegruppe på Facebook (lukket gruppe). På kundegruppen har jeg vanligvis livesendinger 3-5 dager i uken, noe som har blitt veldig populært.

kr 350,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager