Høstsalg til helt elleville priser! Gjør et superkupp på en av mine bøker, eller evt. en bokpakke. Her får du mye for pengene, og veiledning via mail med meg med på kjøpet ditt (unntatt ved kjøp av min nyeste bok, Ingrid`s søte fristelser). Jeg er utdannet kostholdsveileder, og mitt høyeste ønske er å hjelpe andre til en sunnere livsstil. Husk, du kan kjøpe NÅ og vente med veiledning om du ønsker det!

Ønsker du faktura? Ta kontakt HER (link). Ønsker du og betale med VippsGO? Følg denne oppskriften: 

1.Åpne Vipps appen på din telefon og trykk på "betal-knappen" som ser ut som en handlevogn 

2. Søk på Lavkarbotips og klikk på linken som kommer opp 

3. Velg produktet(ene) du ønsker og betal med Vipps. Husk og legge igjen full adresse ved utsjekk

Bokpakke!

Den perfekte bokpakken, for deg som ønsker å gå ned i vekt og få en varig endring. Her får du god innføring i den mentale biten av en livsstilsendring, samt mye informasjon om hva lavkarbo er og gode oppskrifter i Inspirasjonsguiden. Ketoseguiden kan ta deg et skritt videre i ditt vekttap, om du ønsker det. Ketose er en av de mest effektive metodene for å gå ned i vekt, samtidig som man ikke føler man sulter seg. NB! Vekttap varierer selvsagt fra person til person. Med på kjøpet følger også 9 uker veiledning via mail med meg. Nå på høstsalg til KUN kr.350,- inkl. frakt (ordinær pris 450,-)

kr 350,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

NYHET! Ingrid`s søte fristelser

Perfekt mulighet for å få min nyeste bok, til redusert pris. Her får du massevis av gode, sukkerfrie oppskrifter. Alt fra tradisjonelle desserter, til godteri, konfekt og smoothies m.m. 62 oppskrifter, som smaker himmelsk. Nå på høstsalg til KUN kr. 239,- inkl.  frakt (ordinær pris 299,-)

kr 239,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Ketoseguiden!

Bestselger Ketoseguiden, få en kickstart i ditt vekttap og maksimer fettforbrenningen din. Kostplan for 5 uker følger med, inkl. en boostmeny. Mange gode og ketogene oppskrifter i boken, både med og uten meieriprodukter. Med på kjøpet følger 5 ukers veiledning på mail med meg. Nå på høstsalg til KUN kr.239,- inkl. frakt (ordniær pris 299,-)

kr 239,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Inspirasjonsguiden!

Få en god innføring i generelt lavkarbokosthold, mange gode oppskrifter og fokus på den mentale delen av en livsstilsendring. Få 4 ukers veiledning på mail med meg med på kjøpet.  Nå på høstsalg til KUN kr.199,- inkl. frakt! (ordinær pris 259,-)

kr 199,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Kostplan for 5 uker strikt lchf/ketose på PDF-fil!

Om du ikke ønsker å kjøpe bok, kan du kjøpe kun kostplan for 5 uker. Uke 1 er en boostmeny for å komme raskt i ketose, de 4 neste ukene er strikt lchf med max 15 gram karbohydrater pr. dag. Detaljert hva du skal spise, og 3 måltider pr. dag. Med rom for et ekstra ved behov. Det følger med veiledning i 5 uker på mail med meg. Kostplanen kommer på din mail! Nå på høstsalg til samlet pris kr. 149,- (ordinær pris 288,-)

kr 149,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Bokpakke Inspirasjonsguiden og Ingrd`s søte fristelser!

Bokpakke med Inspirasjonsguiden og min nyeste bok, Ingrid`s søte fristelser. Med på kjøpet av Inspirasjonsguiden har du 4 uker med veiledning via mail, starter når DU selv er klar. Nå på høstsalg til KUN kr. 350,- inkl frakt. (Ordinær pris kr. 450,-)

kr 350,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager

Komplett bokpakke!

Supergod deal, her får du alle 3 bøkene i en pakke. Med på kjøpet har du tilgjengelig hele 9 uker med veiledning via mail, den starter når DU er klar. Nå på høstsalg til kun kr. 550,- inkl frakt! (ordinær pris kr. 650,-)

kr 550,00

 • Available
 • Sendes innen 1-5 virkedager