Ønsker du faktura på ditt kjøp? Ta kontakt her og skriv du vil ha den nye 9 ukers kostplanen på faktura :-)

Betale med Vipps? Åpne Vipps appen på din mobil, trykk så på "kjøp og betal" oppe i høyre hjørnet. Søk på Lavkarbotips, og finn kostplanen i menyen min. Sjekk ut og betal, sikkert og enkelt :-) NB! Husk å legge igjen korrekt mailadresse, siden det er der du får PDF-filen tilsendt!

Både boostmeny og 9 ukers strikt kostplan

Kjøper du både boostmeny og 9 ukers kostplan, får du rabatt om du kjøper dem sammen. 

kr 250,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Lchf enkel boostmeny

Den superpopulære boostmenyen har fått seg en kraftig oppgradering! Nå med enkel mat, som  krever minimalt med innsats på kjøkkenet. Boostmenyen er en kostplan for 1 uke, som er spesialdesignet for at du skal komme raskt i ketose. Dette er en veldig strikt kostholdsplan, som gir mange en kickstart på vekttap i tillegg til å komme raskt i ketose. Max 10 gram karbohydrater pr. dag. Du får tilgang til veiledning via mail den uken du gjennomfører boostmenyen. 

kr 89,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager

Enkel kostplan for 9 uker!

Endelig har jeg satt sammen en kostplan, som er enkel for deg som kunde å følge. Kostplanen går over 9 uker, og krever minimalt med tilberedelse av maten. Selvsagt må man jo regne med litt, men målet er at det skal gå så kjapt og enkelt som mulig for deg og utføre. Når du kjøper kostplanen, vil du få tilsendt 14 dager om gangen. Det vil si at jeg sender deg 14 dager i første omgang, og påfølgende uke mottar du 14 dager til osv. På den måten slipper du og motta alt på en gang, og kan konsentrere deg om 14 dager i slengen. Og jeg som veileder får en mulighet til å sjekke om alt står bra til med deg som kunde :-) Det følger 9 uker veiledning med på kjøpet, slik at du skal få den hjelpen du trenger underveis. 

kr 219,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager