Konsultasjon med meg via telefon, facetime eller hjemme hos deg!

Tett oppfølging er for noen helt nødvendig for å lykkes, da er en kostholdsveileder som lytter og tar seg god tid veldig viktig.

En konsultasjon med meg er 1 time, og den kan foregå via telefon, facetime eller jeg kan komme hjem til deg om du bor i nærheten (Bergen eller omegn).

Du vil få et spørreskjema av meg i forkant av konsultasjonen, som du skal fylle ut. Ved hjelp av det, finner jeg lettere ut av hva vi konkret må jobbe med for å hjelpe deg på best mulig måte.

Mange synes det er fint med samtaler på denne måten, og man føler seg gjerne mer "pliktig" til å følge opp når man vet man har en avtale om samtale. I mitt arbeid fokuserer jeg alltid på å løfte kunden opp, fokusere på det positive og motivere til å fortsette uansett hva som har skjedd siden forrige samtale.

Jeg anbefaler sjeldent kun en konsultasjon, det er mulig å kjøpe en pakke med flere om du ønsker. Eller kjøpe en og en om gangen, pakke er rimeligere. Spør meg om du trenger hjelp med bestilling, eller ønsker mer info.

kr 600,00

  • Available
  • Sendes innen 1-5 virkedager